/April

Colectia April

by Ape

Grupul APE prezintă noua sa colecție APRIL, un porțelan rectificat care este născut pentru a exprima în nuanțe de lemn minunata lume a variației cromatice a umbrelor. Designul îndrăzneț al finisajului este factorul diferențial al acestei noi colecții. Acest nou produs creat de grupul APE, vine in formate de 20×120 si 60×120, ideale atat pentru podele cat si pentru placari. Calitatea pieselor, fiind un porțelan rectificat, satisface așteptările celor mai exigenți clienți.

Cu toate acestea, inovația și valoarea adăugată a colectie APRIL reprezintă baza varietății cromatice a fiecărei bucăți. Colecția oferă patru culori: albastru, natural, alb și grafit, fiecare culoare are 18 bucăți diferite care ajută la crearea combinațiilor care se potrivesc gusturilor fiecărui client.

Prin urmare, colecția APRIL combină noile tendințe de culoare, cu funcționalitatea plăcilor. Versatilitatea pieselor oferă posibilitatea de a crea atât spații comerciale cât și private, cu o notă contemporană, care face ca această colecție să fie foarte diferită de celelalte. Cu siguranță, combinația forței naturii cu imaginația omului este una dintre cele mai bune modalități de a crea plăci din lemn. Scopul principal al APE este de a lega calitatea de noile tendințe, iar colecția APRIL este o mare dovadă a acestui fapt.