75x75 TU.CASTROVILLARI BLACK

75x75 TU.CASTROVILLARI BLACK

Cod: 8429991248482


 
Bine ai venit în lumea solidă și contemporană a colecției de gresie portelanată Castrovillari, fabricată cu măiestrie de Tau Ceramica! Cu un design ce imită betonul în nuanțe precum pearl, grey, black și white, această colecție aduce o notă urbană și modernă atât în spațiile interioare, cât și în cele exterioare.
 
Bucati/cutie: 3
Colectie:
Mp/cutie: 1.69
Rectificat: Da
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: cement
Inspiratie: CEMENT
Dimensiune: 75X75
Anti Slip: AntiSlip R10

Descriere

1. Realismul Betonului Urban: Castrovillari se distinge prin capacitatea sa de a reda cu precizie textura și aspectul betonului urban. Plăcile reproduc cu fidelitate detaliile acestui material, oferind spațiului tău un caracter modern și robust.

2. Adaptabilitate pentru Interior și Exterior: Colecția Castrovillari satisface nevoile diverselor proiecte, furnizând atât plăci potrivite pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Plăcile antiderapante de 2 cm grosime asigură o soluție durabilă și sigură pentru orice amenajare, indiferent de destinația acesteia.

3. Performanță Remarcabilă: Cu o atenție deosebită la durabilitate și rezistență, Castrovillari este concepută pentru a face față cu brio cerințelor de utilizare intensă. Gresia portelanată se impune prin caracteristicile sale robuste, asigurând un aspect contemporan pe termen lung.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙