/Programe de design

Programe de design

Programele de design ne permit sa vizualizam daca ideea sau ceea la ce ne gandeam noi ca am putea face in baie va arata bine si in realitate. Daca acum 2-3 ani acesta era un serviciu care era accesibil doar celor care aveau bani sa il plateasca sau care erau in domeniu si poate le primeau gratuit, acum acesta devine un serviciu accesibil pentru toti. De la producatori pana la comercianti, majoritatea propun acest serviciu gratuit pentru a-si castiga clientela. Noi va vom prezenta atat variantele gratuite, cat si cele care sunt contra cost (profesionale).
Sa incepem cu variantele gratuite care cred ca va intereseaza pe toti. Cei de la Baldocer ofera pentru clientii lor un soft gratuit de design http://www.baldocer.com/500020_es/3D/ . Din pacate acest soft ruleaza doar pe Internet explorer, iar daca aveti Windows 7 trebuie sa accesati din Control Panel ->User Accounts->Change user account settings-> si selectati Never Notify. Aceiasi problema poate o veti intalni si la programele altor producatori. Recomandarea noastra este sa reveniti la setarile initiale dupa ce terminati.
Deci cu programelul de la Baldocer se pot obtine urmatoarele rezultate:

Noi credem ca este un program cu ajutorul caruia va veti putea da seama cam cum ar arata baia dvs. Nu este foarte perfomant, astfel incat sa va lase de exemplu sa imbracati vana in faianta, dar avand in vedere ca este gratis, eu zic ca este super!
Acelasi gen de program (cred ca producatorii l-au cumparat de la aceiasi firma) puteti gasi si la cei de la Ape Ceramica , Unicer .

Un alt programel gratuit il puteti gasi aici. Cu el puteti obtineti rezultatele de mai jos.

O alta varianta gratuita vine de la Google. Google Sketch Up il gasiti la aceasta adresa http://sketchup.google.com/intl/en/download/index.html . Acest program este un pic mai complex, ofera si partea de parchet, mobila, etc. Rezultatele care se pot obtine le gasiti aici.
Acum o sa va prezint si variante contra cost. Cel mai apreciat soft in domeniu este Visoft si sincer inteleg si de ce. Este un soft foarte complex cu care obtii rezultate la care nici tu te astepti. Un alt avantaj al acestui soft este ca el contine toate colectiile de la principalii furnizori de gresie, obiecte sanitare, baterii, etc. Aici gasiti site-ul de prezentare al celor de la Visoft. Ce ar mai trebui sa stiti despre acest program este si faptul ca prezentarile de ambiente din cataloagele de gresie si faianta sunt realizate cu acest program.

Cel mai performant program in domeniu si cel mai avantajos pret/rezultate este 3d Max. Va prezentam mai jos exemple de bai realizate in acest program

Mai exista si alte variante de programe CAD profesionale cu care s-ar putea obtine rezultate ca mai jos.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe Imarcom.ro , sa ne scrieti pe office@imarcom.ro sau sa ne sunati la 0264-439307

2018-07-09T08:33:10+00:00 iulie 9th, 2018|Etichete: , , , , , , , |