Gresie declasata

Gresie declasata


Din pacate in Romania, in ultimul timp a fost asaltata de gresii de calitatea inferioara si multi tind sa creada ca cumparand astfel de produse au facut afacerea vietii lor. Ce trebuie sa intelegeti este faptul ca la aceste produse li s-a intamplat ceva in timpul procesului de fabricatie, ca ceva nu a mers bine sau ca rezultatul nu este in standarde. Totodata trebuie mentionat ca o gresie calitate inferioara din Spania sau Italia va fi cel mai probabil mult mai buna decat una declasata din Turcia sau China, poate chiar calitatea intai din aceste la tari,  La fel cum o gresie declasata de la o fabrica mare italiana sau spaniola  mare si de prestigiu poate rivaliza cu una calitatea intai de la o fabrica mai mica. Totul depinde de standardele fiecarei fabrici si nu in ultimul rand de asteptarile cumparatorului.
Mai jos aveti un exemplu de placi cu defecte care pot aparea in aceiasi cutie:
 


Ca si defecte ar putea aparea doar o variatie de ton sau model sesizata de computer, sau defect de rectificare(in cazul produselor rectificate), defecte/ bule de aer in clazura, diferente de marime, calibru, bombeu, placi ciobite, puncte pe glazura etc. De aceea noi va recomandam daca va recomandam daca alegeti astfel de produse sa socotiti o pierdere de 20%, sa incercati sa alegeti produse porcelanate si neaparat mate. Intotdeauna pe o suprafata lucioasa un defect se va vedea mult mai tare decat pe una mata.Mai trebuie mentionat ca unele defecte pot aparea dupa montaj, ca de exemplu se infiltreaza apa sub glazura sau se crapa placa. De aceea va recomandam mai sus gresia portelanata, deoarece aceasta este mai dura si are alta consistenta si rezintenta fata de un produs clasic de interior.

 Nu va lasati vrajiti de mirajul pretului mic, de cele mai multe ori pretul este un indicator al calitatii. Daca totusi alegeti un astfel de produs incercati sa cumparati calitatea a 2a, si evitati-le pe cele calitatea a 3a sau a 4a. Cu cat este mai tare declasata placa cu atat defectele sunt mai mari.
Ce mai este important de stiut este faptul ca aceste produse nu beneficiaza de garantie, orice defect al acestui produs nu poate fi imputat vanzatorului sau producatorului.


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙