Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.imarcom.ro

1. Introducere

Site-ul www. imarcom.ro este proprietatea SC Imar Com SRL, cu sediul in Cluj Napoca, strada Branului 23, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/20/1996 cu codul unic de identificare RO8039839. Conditiile prezentate mai jos definesc conditiile de utilizare a site-ului imarcom.ro, denumit in continuare site-ul, de catre vizitatorii acestuia. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Imar Com isi rezerva dreptul de a revizui termenii si conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Prin vizitarea periodica a acestei pagini, puteti lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la termeni si conditii. Utilizatorul este unic raspunzator de cunoasterea si acceptarea termenilor si conditiilor actualizate. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, sau de a apela la orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Site-ul www.imarcom.ro poate fi folosit exclusiv pentru uz personal, necomercial si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala.

2. Drepturi de autor

Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa schimbe, sa copieze, sa vanda sau sa altereze in orice mod nicio informatie continuta pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati, fara acordul scris al Imar Com. Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Imar Com sau de afiliatii sai.  Toate drepturile sunt rezervate Imar Com

Toate materialele existente pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta “continutul” acestui site si sunt protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala.

3. Obiectivul site-ului

Acest site are un  scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala . Continutul este furnizat fara garantie. Proprietarul siteului nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului.  Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Imar Com printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Politica de confidentialitate - procesarea datelor cu caracter personal

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale reprezinta un aspect extrem de importnt si  de aceea, toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.  Ne angajam  sa nu dezvaluim nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.Datele dvs nu vor fi transmite nici unui tert, conform prezentului document.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Imar Com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre Office@imarcom.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul www.imarcom.ro serverul de web inregistreaza automat datele furnizate de Google Analytics. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

5. Informatii pentru vizitatori

Ca si vizitator  aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra
  • sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

6. Dispozitii finale

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce apar pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. In cazul in care un paragraf sau un capitol al acestor termeni si conditii este considerat nul, abuziv sau este suspendat de un organ legal competent, acest fapt nu atrage dupa sine si nulitatea celorlalte prevederi, alte precizari, reglementari si mentiuni din termenii si conditiile siteului ramanand valabile, cu efect deplin.

Prezentul set de reguli, denumit Termeni si Conditii, este supus legii romane. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Cluj Napoca

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@imarcom.ro

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙