Distribuitor Gresie si Faianta - Imarcom

 
 
Imarcom Cluj
Ne place sa credem ca avem o istorie comuna cu orasul Cluj-Napoca, ne-am nascut la putin timp dupa ce a devenit liber, am crescut si am invatat impreuna cu el.

Imar Com este o afacere de familie, pe piata din Cluj din 1996, am inceput cu materiale de constructii si treptat ne-am specializat pe gresie si faianta import Spania si intodeauna calitatea intai. Cautam sa oferim produse cat mai accesibile pentru toata lumea, motiv pentru care suntem intr-o continua cautare de furnizori care pot sa ofere produse deosebite, de calitate la un pret corect.  Momentan lucram cu mai multi furnizori spanioli, printre care: Ape Grupo, Vives Ceramica, Wow design, Tau Ceramica, Keraben, Metropol Ceramica, Gayafores si Arcana.

Incercam tot timpul, sa oferim tot ultimele noutati si tendinte in domeniu, sa fim  alaturi de clientii nostri, sa  ii ajutam si sa ii sustinem in implementarea proiectelor.  Clientii nostrii,  la randul lor au fost principala forta care ne-a adus in locul in care suntem astazi.

Totodata, daca esti architect sau designer, putem sa te sprijinim in proiectele tale cu acces la texture si alte materiale folositoare procesului de creatie.
 
 

Responsabilitate sociala


Pentru ca dorim sa dam inapoi comunitatii din care facem parte, derulam diverse proiecte sociale cu ONG-uri din Cluj,
 
  • APAHM CLUJ – proiectul nostru de suflet este Centrul Napoca Protheus, un centru pentru persoane cu handicap motor din Cluj Napoca, pe care il sustinem cu ajutoare financiare
  • APAHM Cluj -  sustinem material dezvoltarea unui centru pentru persoanele cu handicap motor- nedeplasabili, ramase fara apartinatori
  • Life Education for All- renovare clinica PEDIATRIE 1- Cluj Napoca
  • Life Education for  All- proiecte scolare
ONG
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙