RECTIFICADO 9532 PURPLE GREY 30X90 DECOR RETRO

RECTIFICADO 9532 PURPLE GREY 30X90 DECOR RETRO

Cod: RECTIFICADO 9532 PURPLE GREY 30X90 DECOR RETRO


 
Bine ați venit în universul vibrant al colecției noastre de faianță "9532" de la PorcelaniteDos. Cu o explozie de culori vesele și designuri inovatoare, această colecție adaugă un plus de bucurie și energie spațiului dvs. interior.
 
Bucati/cutie: 4
Colectie:
Mp/cutie: 1.08000108000108
Rectificat: Da
Tip pasta: PASTA ALBA
UM: M2
Finisaj: Mat
Inspiratie: chromatica
Dimensiune: 30X90

Descriere

Variație de Culori pentru Orice Gust:

Colecția "9532" vă surprinde cu o paletă diversă de culori vesele, aducând un aer proaspăt și plin de viață în fiecare încăpere. De la tonuri răcoritoare de albastru și verde până la nuanțe calde de portocaliu și roșu, această colecție este o explozie de optimism și vitalitate.

Design Inovator cu 2 Variante de Decor:

Experimentați o abordare creativă în designul interior cu cele două variante de decor ale colecției "9532". Aceste decoruri ingenioase îmbină culorile faianței simple cu elemente în relief, adăugând textură și dimensiune spațiului dvs. Decorurile captivante conferă un aer contemporan și distinctiv, transformând fiecare perete într-o operă de artă.

Durabilitate și Calitate Superioară:

Produsă de PorcelaniteDos, colecția "9532" îmbină perfect estetica cu funcționalitatea. Faianța de înaltă calitate garantează o rezistență sporită la uzură și păstrează culoarea și strălucirea în timp. Cu această colecție, investiți în durabilitate și calitate pentru spațiul dvs.

Versatilitate în Design:

Indiferent dacă doriți să adăugați un accent colorat în bucătărie, să revitalizați baia sau să creați un perete focal în living, faianța "9532" se adaptează cu ușurință la orice spațiu. Versatilitatea sa permite o integrare armonioasă în diverse stiluri de design interior.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙