BAIE si BUCATARIE – apartament

BAIE si BUCATARIE – apartamentInspiratie: Terrazo
Inspiratie: Lemn
Colaboratori: It’s Private Design
Tip Proiect: Rezidential

Descriere

Desi la prima vedere amenajarea unui apartament de inchiriat pare ca e similara cu cea a unui spatiu normal de locuit, in realitate in proiectarea unei astfel de amenajari trebuie sa tinem cont atat de nevoile si caracteristicile unui spatiu de locuit,   dar si de cele ale unui spatiu folosit similar cu cele ale unui hotel.

Pentru ca un spatiu de inchiriat concureaza cu altele, acesta trebuie sa iasa in evidenta din punct de vedere vizual in ochii clientului, al chiriasului, atunci cand isi alege spatiul in care doreste sa locuiasca sau sa innopteze.
Astfel, stilul de amenajare folosit trebuie sa fie unul care sa genereze o imagine de impact, atragatoare. Alegem un stil in trend, dar atemporal, poate fi si eclectic - asta deoarece trebuie sa multumim gusturile cat mai multor potentiali chiriasi. Un spatiu de inchiriat trebuie sa aiba o latura comerciala ca imagine dar si una personala din punct de vedere al modului in care ne vom simti cand vom pasi in interior.

Culorile si texturile folosite in amenajare conteaza sa fie unele cat mai de neutre, tonuri de culori pe care sa le gasim usor in materialele naturale: griuri din piatra naturala, bejuri si texturi pamantii, texturi calde de lemn. Daca folosim accente, atunci acestea pot fi metalice, negre si poate chiar nuante mai vii de culoare - dar trebuie sa avem grija ca si acestea sa fie in tonuri naturale, cum ar fi verdele plantelor sau oranjul caramizii.

Spatiul locuibil de inchiriat trebuie finisat adecvat: se vor folosi materiale de finisaje durabile, rezistente, cum ar fi ceramica, piatra naturala, placari ale peretilor in zonele de trafic mai mare si nu lavabile poroase care se pot murdari usor, parchet din lemn.

Asadar am considerat ca cea mai buna alegere pentru amenajarea baii din acest apartament cat si a zonei de backsplash din bucatarie, este sa folosim ceramica WOW Design reprezentata prin colectia Stripes.
Formele geometrice sunt simple, format mic atragator, culori puternice, dar volumetrice , 3D – puncte in plus pentru un design wow!

 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙