Bar pensiune - Faces Liso Henna + Sweet Bars Grey

Bar pensiune - Faces Liso Henna + Sweet Bars GreyColaboratori: It’s Private Design
Tip Proiect: Bistro

Descriere

Pentru restaurantul pensiunii Carla, am creat un concept cu o estetica cat mai naturala, dar in nuante contemporane, usor de adaptat si pentru clientii localnici, cat si pentru clienti – turisti, care vin din zone mai urbane in vizita in Sarata Monteoru – o statiune balneara de interes local. Statiunea este cunoscuta pentru izvoarele sale sarate si pentru peisajul deluros plin de paduri de foioase si conifere chiar.

Conceptul a fost gandit ca o conexiune intre padure si apa – punctele forte ale zonei. Am adus in interior natura prin stalpii cu forme organice naturale, de lemn - care vor crea un joc de lumina extrem de frumos in restaurant.
Stalpii au rol decorativ, dar si de intimitate, creand zona si mai intima pentru cateva mese. 

Am facut un mix intre texturile naturale (lemn, ratan, textura de tencuiala decorativa ca de argila) si cele mai contemporane, rame metalice si suprafete glazurate de ceramica. 

Ceramica WOW Design este prezenta prin modelele Faces Liso Henna si Sweet Bars Grey. Este centrul de interes al intregii amenajari – zona barului. Acestea dau tonul intregii amenajari.
Am folosit nuante care sa sa contureze povestea locului: culori si texturi naturale pentru relatia cu natura si peisajul din zona (lemn, ratan, argila), accente de gri deschis  - usor albastrui pentru ceramica mica decorativa, glazurata si pentru canapea - care sa faca legatura cu specificul local balnear, cu apa. 
 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙