MAGAZIN Silvania.Bio / macelarie

MAGAZIN Silvania.Bio / macelarieColaboratori: It’s Private Design

Descriere

Silvania.Bio este brandul unuia dintre cei mai mari producatori de lapte ecologic de vaca din Romania. Ce produc si furnizeaza si alte produse ecologice – cum ar fi carnea si uleiurile, toate produse ecologic.

Unul din magazinele lor se afla in incinta mall Zalau, unde avem un spatiu relativ mic, dar suficient - am considerat noi, pentru ceea ce vor sa transmita clientilor.

Fiind un spatiu foarte mic al magazinului, vedem deodata tot ce este expus. Asadar functionalitatea a primat in acest spatiu.
Avem trei grupuri mari de produse Bioforia: carne, lactate si ulei. Acestea trebuie sa fie punctele principale de interes din amenajare, trebuie sa iasa in evidenta: atat individual cat si la nivel grupat. 

Asadar concluzia noastra a fost sa cream un concept extrem de curat, simplu, de impact. Un design actual, sleek&clean, cu linii bine definite, adaptat esteticii preferate de clientela tinta.
In imaginile atasate veti observa ca amenajarea are o tematica urbana, industriala, usor nordica, contemporana. Stilul contemporan - urban, fiind cel care ne indica si ce fel de clientela se tinteste. 

Astfel ca pentru a scoate produsele in evidenta, am utilizat o haina perimetrala a peretilor, realizata din ceramica WOW Design colectia Stripes.
Am considerat aceasta colectie ca fiind extrem de potrivita pentru amenajare.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙