RESTAURANT CREIC

RESTAURANT CREICColaboratori: It’s Private Design
Tip Proiect: Bistro

Descriere

Cluj Innovation Park / CREIC – Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative.
Un centru dedicat dezvoltarii si inovarii afacerilor din industriile creative si culturale.

Este locatia ideala pentru realizarea unui design interior deosebit pentru restaurantul din incinta acestui centru. Un design ce reflecta creativitate si excelenta – doua atribute esential de dezvoltat raportandu-ne la incinta in care este localizat restaurantul.
Astfel, am utilizat patternuri intrigante, materiale contrastante : negru, auriu, glazuri lucioase cat si suprafete brute de lemn alaturate metalelor negre. Toate acestea decorate luxuriant cu plante verzi, ce fac legatura cu exteriorul.
Suprafetele placutelor ceramice WOW Design – Zellige Décor Graphite, sunt liantul ce leaga toate detaliile din amenajare. Avand o suprafata glazurata, semi lucioasa, ofera stralucirea perfecta in fiecare colt al amenajarii, pornind de la zona barului. Nuanta lor inchisa ofera contrastul necesar in amenajare, iar detaliile frumos desenate de pe fiecare placuta au adaugat un motiv in plus pentru a fi propuse intr-un restaurant, unde fiecare detaliu este indelung analizat si admirat de fiecare client in parte.

 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙