ALTEA WHITE 7,5X30

ALTEA WHITE 7,5X30

Cod: 8435310781530


Piesele cromatice de 7,5x30 cm din colecția Altea dezvoltă o paletă generoasă de culori, acompaniată de o strălucire unică în acoperirea lor. Astfel, Altea îmbrățișează o estetică modernă și actuală, aducând cu sine o amintire călduroasă și familiară a trecutului. Calitatea și designul excepțional nu sunt compromise, iar fiecare placă de faianță aduce cu sine o combinație perfectă între istorie și modernitate.
Bucati/cutie: 22
Colectie:
Mp/cutie: 0.5
Produs natural: Nu
Rectificat: Nu
Tip pasta: PASTA ALBA
UM: M2
Uniformitate: V3 Variación moderada
Finisaj: Lucios
Inspiratie: CROMATICA
Dimensiune: 7,5X30

Descriere

Descoperă colecția Altea de faianță, cu dimensiunile elegante de 7,5x30 cm, oferită de Ape Grupo - un material care aduce o privire nostalgică asupra trecutului, reinventându-se pentru spații moderne. Această colecție, produsă pe o pastă albă de acoperire, amintește de ceramica originală realizată din lut, oferind posibilitatea de a crea o varietate de compoziții și atmosfere.

Capacitatea remarcabilă a acestei plăci cromatice de 7,5x30 cm se desfășoară printr-o gamă extinsă de culori, acompaniată de un luciu unic în stratul său de acoperire. Astfel, colecția Altea ne îmbrățișează cu o privire către trecutul modern, actual și confortabil, fără a compromite calitatea și designul.

Fiecare placă din colecția Altea aduce o notă de eleganță și rafinament, transformând spațiul într-un mediu modern și primitor. Cu o gamă variată de culori satinate, această colecție se integrează armonios în orice proiect de design interior, oferind un farmec distinct. Alege Altea pentru a aduce acasă o combinație perfectă de nostalgie și modernitate, fără a sacrifica calitatea și estetica.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙