AMA AVORIO RECT 60X60

AMA AVORIO RECT 60X60

Cod: 8435568525559


Concepută pentru a evidenția caracteristicile betonului compact, colecția AMA transcende limitele obișnuite, îmbrățișând schimbarea și tendințele actuale. În plus, introducerea a două noi design-uri și două decorațiuni proaspete și moderne adaugă un plus de eleganță și diversitate colecției. AMA nu este doar o colecție de gresie și faianță, ci o operă de artă semnată de un arhitect de prestigiu, adaptându-se cu grație la evoluțiile din design și la noile direcții în materie de stil.
Bucati/cutie: 4
Colectie:
Mp/cutie: 1.439998
Produs natural: Nu
Rectificat: Da
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: CEMENTO
Dimensiune: 60X60
Anti Slip: AntiSlip R10

Descriere

Explorați colecția AMA, creată de celebrul arhitect italian Luigi Romanelli și produsă cu măiestrie de Ape Grupo. Această colecție inspirată, veselă și mată, cu aspect de ciment, oferă o interpretare contemporană și proaspătă a designului interior. Cu formate variate, AMA aduce o nouă dimensiune spațiilor, transformând orice suprafață într-o operă de artă.

Formatul extins de 40×120 aduce o nouă perspectivă colecției, potrivindu-se perfect oricărei suprafețe și venind însoțit de grafici noi și îndrăzneți. AMA este concepută pentru a evidenția caracteristicile betonului brut. Cu toate acestea, introducerea noilor designuri reușește să exploateze potențialul colecției și eleganța sa prin două noi modele și două decorațiuni proaspete și moderne.

Această colecție de autor, semnată de Luigi Romanelli, departe de a fi statică, se adaptează schimbărilor și noilor tendințe, reprezentând o alegere versatilă și în pas cu vremurile moderne. Alege AMA pentru a aduce în spațiul tău o notă de rafinament și stil, transpunând cu eleganță caracteristicile betonului într-un cadru contemporan și vibrant.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙