ANTI-SLIP ARGILLAE CORAL RECT. 120X120

ANTI-SLIP ARGILLAE CORAL RECT. 120X120

Cod: 8435568519183


Ape Grupo se întoarce la origini cu Argillae, evidențiind că, indiferent cât de avansată este tehnologia, uneori este esențial să ne întoarcem la rădăcini pentru a redescoperi ceea ce a făcut unica industria ceramică în trecut. Această colecție este o declarație de dragoste față de materia primă, argila, a cărei frumusețe imperfectă este rezultatul dialogului între mâna meșterului și pământ. Culorile sale vibrante sunt extrase direct din esența pasională și poetică a argilei.
Bucati/cutie: 1
Colectie:
Mp/cutie: 1.440009
Produs natural: Nu
Rectificat: Da
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: COTTO
Dimensiune: 120X120
Anti Slip: AntiSlip R11

Descriere

Descoperiți Eleganța Organică a Colecției Argillae de Gresie Portelanată de Luigi Romanelli pentru Ape Grupo!

În lumea contemporană a designului, Luigi Romanelli aduce o colecție remarcabilă de gresie portelanată pentru Ape Grupo, inspirată de autenticitatea și frumusețea argilei. Colecția Argillae este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și include plăci care imită aspectul și textura terazzo, oferind un spectru extins de opțiuni pentru proiectele dvs. de design interior.

Argillae este un tribut adus materiei în stare pură: argila. Suprafața și textura sa sunt rezultatul dialogului dintre mâna meșterului și pământ, creând o frumusețe imperfectă care extrage culorile sale din argilă, plină de pasiune și poezie.

Arcila este un material fascinant și fundamental: este pământ, este apă, iar cu focul, ia formă și viață. Colecția Argillae capturează esența acestui proces ancestral și îl aduce în prezent, oferindu-vă posibilitatea de a aduce farmecul naturii direct în locuința dvs.

Indiferent dacă optați pentru dimensiuni variate sau pentru plăcile cu aspect terazzo, fiecare piesă din colecția Argillae reprezintă o sinteză perfectă între tradiție și tehnologie modernă. Transformați-vă spațiul într-o operă de artă, cu gresia portelanată care păstrează autenticitatea și frumusețea simplă a argilei.

Descoperiți eleganța organică a colecției Argillae și transformați-vă spațiul într-o expresie autentică a naturii și meșteșugului!

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙