COCCIO TERRA RECT. 60X60

COCCIO TERRA RECT. 60X60

Cod: 8435568516342


Luigi Romanelli descrie Argillae ca fiind "o călătorie înapoi la originile străvechi ale ceramicii: lucrul cu argila". Procesul neindustrializat de dezvoltare a materialului conferă suprafeței imperfecțiuni caracteristice, evidențiind priceperea meșterului.

Argila este un material ce are o legătură strânsă cu originile noastre ca ființe umane și cu primele construcții și obiecte descoperite. Colecția Argillae este concepută ca o unealtă decorativă plină de nuanțe și o varietate bogată de tonuri pământii și neutre, oferind în același timp o multitudine de formate, piese speciale și accesorii decorative. Scopul nostru: colecții de design ce eliberează creativitatea.

Bucati/cutie: 3
Colectie:
Mp/cutie: 1.080003
Produs natural: Nu
Rectificat: Da
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: COTTO
Dimensiune: 60X60
Anti Slip: AntiSlip R10

Descriere

Descoperiți Eleganța Autentică cu Gresia Portelanată Argillae, Creație Exclusivă de Luigi Romanelli pentru APE Grupo!

Inovație, tradiție și pasiune se întâlnesc în colecția semnătură Argillae, creată de celebrul arhitect italian Luigi Romanelli pentru APE Grupo. Această serie impresionantă reprezintă a treia colaborare a lui Romanelli cu APE, continuând tradiția de succes a colecțiilor Work și 4.Stones.

Argillae este o adevărată oda materialului în forma sa pură: argila. Suprafața și textura acestei colecții reflectă dialogul subtil dintre mâinile meșterului și pământ. Rezultatul este o suprafață imperfectă și frumoasă, ce-și extrage nuanțele din argilă, într-un val de pasiune și poezie.

Într-o eră în care gresia portelanată a devenit maestrul reproducerii fidel a diferitelor materiale, Argillae reprezintă o călătorie întoarsă la originile antice ale ceramicii: muncă cu argilă. Procesul de dezvoltare a materialului Argillae implică tehnici tradiționale de manipulare manuală, evidențiind măiestria artizanului și rezultând într-o suprafață plină de imperfecțiuni, conferind fiecărui produs un caracter distinct.

Argila este un material strâns legat de originile noastre ca ființe umane și primele construcții și posesiuni descoperite. Argillae este concepută ca o unealtă decorativă plină de nuanțe și o varietate impresionantă de tonuri pământii și neutre. Colecția oferă, de asemenea, o diversitate de formate, piese speciale și accesorii decorative, având ca scop eliberarea creativității.

În cadrul colecției Argillae, piesele Nisus și Coccio se evidențiază. Nisus este un relief decorativ inspirat de placajul tradițional din ciment și lut folosit în mod obișnuit în Mexic. Este o piesă cu un relief profund și intens, punând în evidență aura naturală a materialului.

Coccio este o reinterpretare a clasicului terazzo combinată cu o paletă de culori ce intensifică tonurile calde. Este un design contemporan cu caracterul său distinct. Alegeți Argillae pentru a aduce în locuința dumneavoastră autenticitatea și rafinamentul unei creații semnate de Luigi Romanelli pentru APE Grupo!

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙