GEA CARVED CALACATTA 12,1X12,1

GEA CARVED CALACATTA 12,1X12,1

Cod: 8434768008749


 
Bine ați venit în lumea rafinată a colecției noastre de gresie portelanată "Gea" de la Wow Ceramica. Această colecție aduce un amestec sublim între eleganța naturală a pietrei și inovația tehnologică a gresiei portelanate, oferindu-vă posibilitatea de a aduce frumusețea marmurei autentice în propriul dvs. spațiu.
 
Bucati/cutie: 37
Colectie:
Mp/cutie: 0.542
Rectificat: Nu
UM: M2
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: STONE
Dimensiune: 12,1X12,1
Anti Slip: AntiSlip R10

Descriere

Detalii Fidele ale Pietrei Naturale:

"Gea" se remarcă prin detaliile sale incredibile care imită cu precizie textura și aspectul pietrei naturale. Această colecție capturează esența nobilă a marmurei autentice, oferindu-vă un aspect sofisticat și rafinat, în timp ce păstrează avantajele durabilității gresiei portelanate.

Eleganță și Durabilitate:

"Gea" nu este doar o alegere estetică, ci și o soluție durabilă pentru spațiile dvs. Cu rezistență sporită la uzură și păstrarea culorilor în timp, această colecție vă asigură că frumusețea și eleganța spațiului dvs. vor dura pe termen lung.

Versatilitate în Design:

Indiferent dacă doriți să adăugați un aer luxos băii sau să creați o atmosferă sofisticată în living, "Gea" se integrează perfect în orice design interior. Detaliile sale realiste vor adăuga un plus de eleganță oricărui spațiu.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙