33,3x100 TU.RLV.NEO.PALOMASTONE SILV

33,3x100 TU.RLV.NEO.PALOMASTONE SILV

Cod: 8429991486136


 
Indiferent de spațiul pe care îl ai în minte, Palomastone aduce natura înăuntru și transformă orice încăpere într-un mediu autentic și plin de caracter. Descoperă colecția acum și adaugă unicitatea pietrei naturale în locuința ta.
 
Bucati/cutie: 5
Colectie:
Mp/cutie: 1.67
Rectificat: Da
Tip pasta: PASTA ALBA
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Satinat
Inspiratie: STONE
Dimensiune: 33,3X100

Descriere

Autenticitate Inspirată de Natura

Palomastone aduce farmecul natural în orice încăpere. Cu detalii realiste ale pietrei, această faianță portelanată te conectează la esența naturii, adăugând o notă autentică fiecărui spațiu.

Variație de Texturi

Experimentează dimensiunea și textura cu plăci simple sau modele cu relief subtile. Palomastone oferă posibilități nelimitate de design, permițându-ți să-ți personalizezi spațiul într-un mod unic și captivant.

Paleta de culori rafinata

Alege dintr-o paletă distinctă de culori pentru a completa stilul tău. Graphite adaugă o notă de mister, White luminează spațiul, iar Silver conferă un aspect modern și sofisticat. Cu opțiuni variate, poți crea o atmosferă care se potrivește perfect cu personalitatea ta.

Durabilitate și Ușurință în Întreținere

Palomastone nu oferă doar un aspect uimitor, ci și rezistență durabilă. Produsă de Tau Ceramica, această faianță portelanată beneficiază de tehnologii avansate, asigurându-ți un aspect impecabil și o întreținere facilă în timp.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙