60x60 TU.TERRACINA BLACK

60x60 TU.TERRACINA BLACK

Cod: 8429991254360


 
Bine ai venit în lumea autentică a colecției de gresie portelanată Terracina, creată de Tau Ceramica! Cu un design ce imită cu precizie textura pietrei în culori tomnatice și pamântii, această colecție reprezintă o alegere remarcabilă atât pentru amenajările interioare, cât și pentru cele exterioare.
 
Bucati/cutie: 4
Colectie:
Mp/cutie: 1.44
Rectificat: Da
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: CLAY
Dimensiune: 60X60
Anti Slip: AntiSlip R10

Descriere

1. Realismul Pietrei Naturale: Terracina se remarcă prin capacitatea sa de a imita cu fidelitate aspectul pietrei naturale. Textura detaliată și culorile naturale aduc o atmosferă autentică spațiilor, conferind acestora un aspect robust și autentic.

2. Adaptabilitate pentru Interior și Exterior: Colecția Terracina acoperă o gamă largă de nevoi, oferind atât plăci potrivite pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Plăcile antiderapante, cu o grosime de 2 cm, fac din Terracina alegerea ideală pentru a integra frumusețea pietrei în proiecte ce necesită rezistență și durabilitate.

3. Performanță Remarcabilă: Cu o atenție deosebită la durabilitate, Terracina este mai mult decât un element decorativ. Gresia portelanată este cunoscută pentru rezistența sa la uzură și pentru performanța sa în diverse condiții de utilizare, asigurând un aspect impecabil pe termen lung.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙