90X90 TU.ELITE MATT WHITE

90X90 TU.ELITE MATT WHITE

Cod: 8429991617998


 
Descoperă colecția de gresie portelanată Elite, o creație remarcabilă a Tau Ceramica, ce redefinește autenticitatea marmurei în proiectele tale de design interior. Cu dimensiuni clasice și plăci hexagonale, Elite oferă o diversitate stilistică fără compromisuri.
 
Bucati/cutie: 2
Colectie:
Mp/cutie: 1.62
Rectificat: Nu
UM: M2
Uniformitate: V2 Variación leve
Finisaj: Mat
Finisaj: PORCELANAT
Inspiratie: MARBLE
Dimensiune: 90X90

Descriere

1. Realism Excepțional al Marmurei: Elite se remarcă prin detaliile precise și realismul imitației de marmură. Fiecare placă capturează esența pietrei naturale, aducând în spațiul tău o estetică autentică și sofisticată.

2. Diversitate în Dimensiuni: Cu dimensiuni clasice și plăci hexagonale, colecția Elite inspiră creativitate în proiectele tale. Această varietate în dimensiuni oferă flexibilitate în design, permitându-ți să creezi aranjamente unice și captivante.

3. Design Modern și Adaptabil: Elite se integrează perfect în orice spațiu, aducând un design modern și adaptabil. Plăcile hexagonale adaugă un element contemporan și inovator, permițându-ți să îți personalizezi spațiul într-un mod distinctiv.

4. Rezistență și Durabilitate: Gresia portelanată din colecția Elite este proiectată pentru a rezista la uzură și presiuni ridicate, asigurându-ți că investiția în proiectul tău va rămâne robustă și atractivă pe termen lung.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙